lördag 15 mars 2008

Förvaringsproblematik

Alfabeten till CB kommer i slimmade plastförpackningar som är totalt värdelösa så fort man har brutit förpackningen. Även alfabet till andra system är inte heller helt logiska i förvaringen. Jag har löst det så här:
1 st pimpad plåtlåda, inköpt på Åhlens. CB-alfabeten passar perfekt i lådorna till Partylites teljus - även den pimpad och märkt med vilket alfabet som ligger i lådan. Cockicutters har jag satt på baksidan av en stor magnet 15x10 cm och pyntade även framsidan och stoppade ner det i en zippåse. Har man större alfabet kan man använda magnetark och klippa till önskad storlek, som jag antar att man kan köpa på kontorsvaruhus, Panduro eller liknande.
Resultatet syns ovan.

4 kommentarer:

Annelie sa...

Halloj!
Kommer klart att härma dig med förvaringen! Den var ju supersnygg och smart.

Snart blir jag också med "groda"! Min bror är i USA och har lovat köpa och forsla hem en åt mig. *glad*

Hoppas du har/får en Glad Påsk trots jobb!

Kram

Michaela Lejonberg Hjorth sa...

Hej! tack för tipset med partylites teljusförpackning... det har jag ett par liggande! Nu har jag ju förvaring till mina lfabet då!
kramar

Michaela Lejonberg Hjorth sa...

Hej igen! Jag snodde din ide o altrade parylitekartongerna! Tack för tipset. Hoppas det inte gjorde nåt, kika gärna in i min blogg så ser du resultatet.

Michaela Lejonberg Hjorth sa...

Hejj! Har länkat hit o skrivit ett inlägg om vart jag fått iden till askarna ifrån i blogg... dvs jag har skrivit att jag hittat dom här hos dig. kramar