torsdag 11 december 2008

Julkortsfabriken fortsätter....

...än är jag inte klar. Har gjort nio stycken julkort med ett visst syfte och jag har två kvar att göra - och de ska vara klara ikväll. SEN ska jag göra de kort jag ska skicka till nära och kära. Hur var det nu jag tänkte i september?? Börja i tid?? Hehehe - tillåt mig småle. Här kommer iallafall de två sista jag satt och gjorde igår kväll/natt:


Idag ska vi på julbord på jobbet. Köket på vårt lasarett brukar göra ett förträffligt julbord och det bästa är deras janssons frestelse - it's to die for!! Så klockan ett är det dags. Innan det har vi P-dag. Det är en sån bra dag med utbildning och förkovring som vi har typ varannan månad - schemalagt. Vem skulle kunna tro att vi jobbar för landstinget??! Idag är det lyftteknik som gäller (och julbord=)

Ha en bra dag!!
//Y

5 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Å så fina kort du gör!

ulrica sa...

Tjusigt tjusigt!! Och smarrigt med julbord :).

Stor KRAM

lambisoft sa...

Jättefina! Känner också att tiden nafsar mig i rumpan, har ju massor kvar som jag vill göra innan jul. Jag är ju typen som får tics om det står halvfabrikat på julbordet! Här bakas det leverpastej och rullas köttbullar till långt in på nätterna vissa dagar... hahaha

Sara sa...

Korten blev ju jättefina...som vanligt. Du har verkligen en signatur på dina kort. En mycket fin signatur.
kramkram

Annelie sa...

Jättefina kort som alltid!
Jag känner igen mig vad gäller tiden. Nästa år ska jag börja i mars *S*

KRAM