måndag 25 februari 2008

Liten Agnes


En liten tös har kommit till världen. Emil och Marias lilla tösabit föddes i måndags (18/2).
Grattis mina vänner!! Alla mår bra och jag skulle få komma och träffa ögonstenen nu i veckan. Har förberett mig med ett kort så länge.

onsdag 20 februari 2008

Tallinkryssning

Vi har idag kommit hem från en kryssning till Tallin. Gissa vad det finns gott om på båtarna?? Personal som inte har gått charmkurs. Man kan undra vad deras devis är. "Bara spriten är billig så behöver man inte le och se glad ut." Service minded?? - NOPE.

Tallin är för övrigt en underbar och gammal stad, fylld med kristall, bärnsten och skor. Det var ett mecka för mig som är skoberoende och jag var fylld med lyckorus hela dagen. Kommer absolut att åka tillbaka dit under sommarmånaderna när man kan sitta på stora torget i gamla stan på uteserveringarna och njuta. Problemet är bara hur man ska ta sig dit utan att råka på charmknuttarna på båten. ;)

Jag och min väninna och tillika kollega kom hem med bussen 11.45, tog en lunch och åkte sen direkt till jobbet - inte att rekommendera. Min arbetslust och geist är nu slut och det är många timmar kvar tills jag får åka hem. Jag får sova imorgon tack och lov.

söndag 17 februari 2008

Melodifestivalen

Jag älskar det här evenemanget, och anser att det bara har blivit bättre sen de började med deltävlingarna. Det är väl kanske inte så att de som jag tycker är bäst kommer till finalen, men det finns en större chans att få fram de bästa.

Jag chockade en vän och kollega med att kunna sjunga med i alla schlagers när vi var på Wallmans - visst är det kul att kunna överraska ibland!!

Hade fått en beställning till ett "körtkortskort" - hur svårt som helst. Jag är nog mer romantiskt lagd när det gäller kortmakeri, och hur romantiskt är det med en bil?? Så det blev så här:


fredag 15 februari 2008

Alla hjärtans dag

Har försökt att analysera vad jag egentligen tycker om alla hjärtans dag. En dag som är genomsyrad av kärlek och gemenskap, men oxå utanförskap om man inte har ngn käresta. Jag klarar mig gott eftersom jag har en så kärleksfull och rar dotter jag kan gödsla min själ över. Men som min goda vän och tänkare Marie säger "här tycker vi om alla dagar - inte bara idag". Håller mig nog till den tesen.

Igår var det även pyssel hela dagen. Hela och hela förresten....det blev en hel del skratt och prat oxå, men jag fick 1½ LO gjord iallafall. Man blir så inspirerad av vad de andra gör.

Ska jobba hela helgen :(.

onsdag 13 februari 2008

Liten blir stor


Har vår minsting moses blivit stor?? Den här huliganen har varit hur pestig som helst under sin livstid. Ställt sig först i kön vid maten, slukat sin egen mat för att sedan sno åt sig alla andras. Han har bråkat och dominerat det mesta och har varit väldigt på.


För en dryg månad sen kastrerade vi honom i hopp om att han skulle lugna ner huligannerven. Igår ställde han sig helt plötsligt sist i kön och åt inte ens upp maten. När jag sen lade mig framför tv'n kom han och krullade ihop sig på min mage - det har aldrig tidigare hänt! Vi håller tummarna hemma för att det inte är en tillfällighet.


måndag 11 februari 2008

Vår i början på februari??

Vilket väder!!! Har varit ute en timme och gått idag, hur skönt som helst. Lite kontrast till min arbetsplats som jag med oförtjänt rykte kallar grottan. Man upplever inte ljuset utanför, inte konstigt att man blir så trött och låg när man varit där 8 timmar - där är jag just nu.

Vägningen gick aldeles lysande. Hade gått ner 3,1 kg på en vecka, hur nu det gick till.

söndag 10 februari 2008

Scrapträff

Igår satt vi ett gäng - för att vara exakt 18 st - och pysslade hela dagen. Vi började kl 08 och slutade 23.30. En del av oss slog rekord i antal alster under träffen - sist var det ngn som inte lyckades få ihop ngt alls ;)


Jag gjorde bl a ett bröllopskort till en kollega, och ngra grattiskort.

Stämpeln till detta kort fick jag låna av Spooky - inviga t o m. Tack snälla!!


Idag har jag bl a varit och gratulerat min vän Marie som har kommit upp i en mogen ålder av 22/39. Grattis igen gumman.
Har även varit och träffat en stadig dam vid namn Sally. Sally är en engelsk bulldog och var bland det tuffaste jag sett på länge.

I morgon är det vägningsdag. Håll tummarna! Tack för idag!