torsdag 27 mars 2008

Kort utan stämplar








Ibland är det svårt att komma igång med ett kort. Jag har utmanat mig själv att göra grattiskort utan stämplar. Resultatet är som vanligt bättre IRL.

måndag 24 mars 2008

Cybercrop

















Har under helgen, förutom att jag har jobbat hela påsken, deltagit i min första cybercrop på Scrappiz. Det var hur kul som helst och energin och inspirationen har bara flödat. Jag rider fortfarande på den vågen.
Eftersom jag inte har ngn kamera som funkar har mina vänner Ulrica och Camilla hjälpt mig att fota mina LO. Fick ihop två LO och fyra kort//Y

fredag 21 mars 2008

Glad Påsk


En glad påsk önskar jag er alla. Hoppas ni äter sådär lagom med påskmat och godis - läste ngnstans att påsken var årets mat- och godishelg. Överträffar julen t o m. Själv ska jag jobba hela påsken och tjäna grova gryn - NOT....vi pratar landstinget här ;)

lördag 15 mars 2008

Förvaringsproblematik





Alfabeten till CB kommer i slimmade plastförpackningar som är totalt värdelösa så fort man har brutit förpackningen. Även alfabet till andra system är inte heller helt logiska i förvaringen. Jag har löst det så här:
1 st pimpad plåtlåda, inköpt på Åhlens. CB-alfabeten passar perfekt i lådorna till Partylites teljus - även den pimpad och märkt med vilket alfabet som ligger i lådan. Cockicutters har jag satt på baksidan av en stor magnet 15x10 cm och pyntade även framsidan och stoppade ner det i en zippåse. Har man större alfabet kan man använda magnetark och klippa till önskad storlek, som jag antar att man kan köpa på kontorsvaruhus, Panduro eller liknande.
Resultatet syns ovan.

Utökning i familjen


Vi har från och med igår blivit fler i familjen. Den består nu av mig, Loppan, tre ludenpälsar och en groda. Det blev kärlek vid första ögonkastet ;) Äntligen kom avin så jag kunde hämta ut Cuttlebugen. Fick inspiration till tusen och började planera förvaring till alfabeten. Återkommer i ämnet.

söndag 9 mars 2008

Leeeeeedig söndag







En ledig söndag i en helg som man egentligen arbetar....inte vanligt men ack så skönt!!! Har varit hos min väninna Ulrica och fått lite inspiration - träffas man och pysslar tillsammans så får man inspiration bara genom att andas samma luft. Låter konstigt, men jag tror att ni förstår hur jag menar. Har gjort tre kort jag har fått beställning på - skåda och bedöm.



onsdag 5 mars 2008

SIM

Har i helgen suttit i en superkall och hård sporthall och tittat på Svenska Inomhusmästerskapen i softboll - min dotter spelar i EBSK. Det är en kul sport att titta på. Reglerna är lite märkliga, men efter ett tag förstår man dem hjälpligt....om inte annat hör man de andra suportrarnas utbrott - på gott och ont.

Min helg började nämligen i fredags med en 23-årsfest hemma hos Alex. Alla som kommer ihåg sin egen 23-årsfest vet vad jag talar om när jag säger att lördagen var tuff att ta sig igenom. Den hade varit tuff även utan kall idrottshall, skramlor och utbrott från suportrar. Men som den stödjande förälder jag är stod jag ut i 7 timmar innan jag fick komma hem till soffan igen.

På söndagen var jag tillbaka igen och mådde som den prinsessa jag är ;)