tisdag 1 juni 2010

Lite färgläggning hos Handarbeta

Jag har för ett tag sen sålt ut alla mina ”färgläggningsvänliga” stämplar för att istället satsa på såna man bara behöver stämpla i lämplig färg eller embossa – ni vet rationalisering. Sen kom Malin!! Hon inspirerade mig att börja färglägga med distresser – sååååååååååå….det var bara att börja köpa lite motivstämplar igen.

Här är två kort jag har färglagt med distresser:

Den här stämpeln finns inte i webbutiken, men jag är säker på att Fia har den i fysiska butiken, så slå henne en signal om ni blev lika förälskad i den som jag!! Färgläggning med distresser. Jag har använt mig av My Minds Eye fantastiska papper – Just lovely, Summer days (baksidan). Som ni vet sen tidigare älskar jag blommor och här har jag använt Blossoms – Ros, Prima – Rosor – Ljusrosa

Den här ljuvliga Honey Tilda från Magnolia har jag färglagt med – gissa vad….jo distresser!! Även pappret är Magnolia. Dessa papper är helt ljuvliga och de är väl värda att köpa ett extra av för att klappa på!!
Övriga dekorationer och fonter är privata.
Hoppas att ni, precis som jag blir lite inspirerade av att färglägga igen – fast ni kanske inte tagit en paus som jag gjorde =)
*kram*
Ylwa

2 kommentarer:

Gurkiss Scrappande sa...

Jätte fina kort.

Kram Gurkiss

Maria sa...

Jättefint målat. Jag målar med Promarker men funderar mer och mer på att prova på distress-målning då det blir så himla fint resultat.

mvh Maria