måndag 22 september 2008

Höst i parken

När jag går till jobbet passerar jag genom en av våra vackra parker. Hade kameran med mig igår och passade på att ta lite bilder. Det här är absolut den härligaste årstiden vi har. Jag höll dessutom på att komma försent.

Hela helgen har förresten varit ett litet töcken. I fredags var vi ute och käkade med ngra vänner på en thairestaurang. En av oss ville ha xtra xtra stark mat - och fick det oxå, vilket resulterade i att vi andra oxå fick lite starkare mat. Jag älskar stark mat...men det här gjorde mig nästäppt. Nåväl, vi fortsatte till en pub med trubadurer, catfights, väktare in action - the works. Väl hemma slocknade vi på 2 sekunder.

Dagen efter - lördagen - satte jag kartigt på mig träningsoverall och joggingskor och tog en prommenad ner till mig för att mata katterna och kommer på när jag är hemma..."jag har inga nycklar med mig" Så fortsatte dagen och det var skönt när kvällen kom.

Håll tillgodo med lite höstliga bilder.
//Y4 kommentarer:

Malin sa...

Underbara foton!! Jag vill oxå ha en bra kamera!

Ha en härlig dag gummsan!!

Kram!

Lisbet sa...

Underbara foton - så härligt med hösten. Jag har smitit en stund från jobbet och tittar runt på bloggar. Härligt med höstfärger.

Ha det underbart

Annelie sa...

Jättefina foton!
Vill oxå kunna ta så vackra foton!

Hörde att vi ses för pyssel snart! Kul!!

Kram kram

ulrica sa...

Vilka härliga höstbilder!
Jag ska också försöka fånga lite höstfärger innan dom försvinner :)

Jag hoppas allt är bara bra med dig.. och kärleken förstås <3

KRAMAR