måndag 25 maj 2009

Helgen

Blev helt plötsligt 3-ledig i helgen. Mina kära kollegor skulle ringa mig på fredag morgon och berätta om jag behövdes eller inte (skulle ha jobbat fredag...men litet operationsprogram gjorde att man kunde klara sig med en sköterska mindre=) och som de proffs de är ringde de inte. Jag vaknade till 07,10 och tjoade till lite och somnade om.

I lördags var det dags för pysselträff igen och jag var supertaggad!! Fick 1 LO och tre kort gjorda - trots att jag var till frissan - som tog en dryg timme - och var tvungen att avsluta pysseldagen vid fem (stafettpinnefest på kvällen=)

En skiss och materialtävling var jag med i och mitt bidrag blev så här:

Ett lila kort till en sjuksköterska:

Ett till studentkort:


Festen hemma hos Per och Agneta var mkt lyckad - vi var 19 som grillade, dansade och sjöng. Nästa fest blir en kräftskiva ute på Ängsö hos Janne i augusti - ser fram emot det!! Vi var hemma vid 4-tiden till ljudet av kvittrande fåglar och en sol på uppgående.

Söndagen är ett kapitel för sig! Trött och tagen efter lördagens festligheter tog jag mig ner till katterna för att ge dem mat. Den prommenaden (tur och retur=)tog ca 1,5 timme - gick lite långsamt kan man säga. Käkade frukost och dog sen i sängen ett tag till. Blev uttvingad på en lååååååååååång prommenad som fick mig att vakna till ordentligt. Tack älskade Bertil för det - hade nog inte varit människa ännu annars.

Veckan i övrigt blir arbete - jobbar 6 dagar av 7. Fast på torsdag är jag ledig och ska göra en visit hos Fia på Handarbeta och ta del av allt som kommit in till butiken nyligen!! *hör hur plånboken skriker redan* och sen på fredagen har vi personalfest med respektive!! Veckan kanske inte blir så tung trots allt.

Ha det gott vänner!!
//Y

4 kommentarer:

Yoli Design sa...

Uuuunderbar LO... älskar alla läckra detaöljer på den...
Korten är också suuuperfina.. Snyggt typsnitt det där...

Kraaaaaaaam

sari sa...

underbara alster!! Gillade korten mycket oxå!!

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Så fina grejer!
Kortet i mitten, är det en stämpel eller har du ritat?
Snyggt hur som helst!
Kramar

Anette sa...

Men Ylwa så fin saker du gjort.

Måste bara fråga vad det är för alfabet du använt till "emma". Riktigt läckert!

Kram