fredag 29 maj 2009

Tänk att man kan bli så glad....

....över att få klappa på lite papper, peta på alla vackra blommor och uppleva alla färger och strukturer. Jag var hos min DT-mamma Fia på Handarbeta igår och hade en förfärligt trevlig dag tillsammans med henne. Sen att sushi stod på menyn gjorde inte saken värre!!

Med detta i sinnet satte jag mig och gjorde ngra kort när jag kom hem.

Amanda fyller 18

Marcus tar studenten

Studenten tar även Karin


Studentkorten blir lite annorlunda av och till, mest på grund av att det är roligt att variera sig, men oxå för att det är kul att inte vara så traditionsbunden.

Idag har vi planeringsdag på jobbet. Vi ska få lite framtidsutsikter för vårt lasarett som är i blåsväder. Man vill lägga ner akuten på nätterna (har ni hört ngt så befängt??) och intensiven har oxå varit i farosonen - och vi är väl inte ute ur den ännu. Ikväll är det dessutom en stor fest - för IVA fyller 20 år (alltså efter nyinvigningen i nya lokalerna=) och det blir mat, dans och lite annat tjoho kan jag tro.
//Y

3 kommentarer:

sari sa...

Vilka underbara kort allihopa!

Malin sa...

Ljuvliga kort vännen!
Hur kan dom få för sig att lägga ner akuten på kvällarna? Vilket vansinne...
Jag har iallafall tagit det tuffa beslutet att lägga ner shoppen! Så idag är det 40% rabatt på allt =) KÄnner att jag inte orkar så mycket mer än min älskade hobby(som det inte har blivit så mycket alls av sedan butiken kom in i bilden), familj och fritid...

Ha en härlig helg!!
Kram!

Suss/Pappersdraken sa...

Vilken fin LO! Och korten kan ju de som får inte bli annat än superglada över!
Tusen tack för att du tog hem DT grejorna! det var nog tur för min plånbok att jag inte var hos Fia...
Och även en massa tack för drakpapperet!!!!!!!!!!! Att du kunde tro att jag skulle bli gald för det (fniss)! Det ska bli ett bokmärke till mina älskade Temeraireböcker ( om en drake under Englands krig med Napoleon) Jag tyckte att det skulle passa bra.
Hoppas att du är ledig i helgen och kan njuta av vädret!
Kram från Suss/Pappersdraken