söndag 12 oktober 2008

Picnic vid Mälaren

Bertil kom hem från en klassåterträff i Köping på eftermiddagen. Jag behöver inte säga att han hade mått bättre va?!! Han behövde frisk luft och näring, så vi åkte och köpte grillad kyckling, en baguette och färskost med vitlök och örter och styrde kosan mot Härjarö.

Det är ett naturreservat som ligger alldeles vid Mälaren. Det blåser alltid därute, men vi lyckades hitta lite lä. Helt underbart väder med sol som värmde och härligt sällskap och lite fotovänliga vyer.

Under dagen hade jag passat på och föreviga två av våra gulliganer. Exxon - röd och distingerad herre på dryga tre år...snart fyra och Moses - vår hushållsgris och isbjörnskisse...snart två årHoppas ni haft en lika bra och givande helg som jag, med pyssel, kärlek och picnic.

♥kram♥
Ylwa

4 kommentarer:

Mette sa...

Åhhh vilka härliga foton! :)

http://hoppetossadesign.webblogg.se sa...

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Mariante

Helena sa...

Tack för komplimangen.
Jag har inte scrappat på länge men nu tycks jag ha kommit igång igen.
Det ska bli kul att se ditt alster sen.=)
Ha en mysig kväll!
Kram

Anonym sa...

Det är alltid trevligt med klassåterträffar. Man har lite förutfattade meningar innan man åker till träffen och man blir väldigt förvånad över vad dom andra egentligen har gjort o gör. En var VD, en hade varit med om ekonomiskt svinderi... Det blev väldigt sent eller tidigt innan man kom i säng kl. 4. Det fanns så mycket att prata om. Det var orsaken jag var lite trött i söndags, ja plus lite vin. Det är väldigt rogivande och vackert ute på Härjarö. Vi hade det väldigt mysigt där ute. Puss o kram Bertil