måndag 27 april 2009

Handarbetaträffen

I helgen har vi på Handarbeta haft ett event för ~100 pers i Stockholm. Jag har väl sällan skrattat och haft så kul under så lång tid. Det har varit utmaningar och tävlingar, 6 st har vunnit en alldeles egen Cuttlebug, Helene Larsson har haft kurs och en massa härliga människor att inspireras av.

Jag skäms över att säga att jag har inte tagit ett enda foto på hela träffen, men gå gärna in och kolla HÄR - de kommer så småningom!!

Jag var med på en utmaning där vi skulle scrappa varandras bild - och jag fick Camillhas bild på hennes söta barn som badar. Min LO blev såhär och Camillha blev jättenöjd:

Jag var även med i en utmaning där vi skulle använda oss av en bingobricka - alltså använda alla material eller tekniker i valfri bingorad + att vi i designteamet hade en egen utmaning att göra samma skiss så jag slog ihop dessa två i samma LO. Jag skulle använda mig av blommor, pärlfloss, stickles och chalk.

Gjorde även denna LO till en utmaning. Tror inte den fick en enda röst!!

Fler alster kommer under närmsta veckorna!!

Tack snälla Fia för en otroligt trevlig och välkomponerad träff. Tack för din generositet som människa och DT-mamma. Tack för kost och logi. Hoppas vi gjort oss förtjänta av allt detta.

Tur att jag är ledig idag - känner mig lätt bakis (trots helt avsaknad av alkohol=)och skulle kunna sova ett dygn i sträck.

*kram*
Ylwa

4 kommentarer:

lambisoft sa...

Verkligen fina! Gillade färgerna i uggle-LO:n.

Maiden sa...

Tack för en superduper trevlig lördag! Det var verkligen jätteroligt att ses! Har skrivit upp den 18:e juli i kalendern!
Kram

Eyovine sa...

Tack för de rara oreden i min blogg =)... Å det var så kul att vara på träffen. Det var min livs första större träff som jagvar på =D... å det lär garanterat bli fler!

Kram Maja

Malin sa...

Å var du på träffen!! =D
Min DT Maja var ju oxå där!...och nu ser jag att hon har skrivit här *pekar uppåt* ;P
Fantastiska LOs har du gjort!! Jag skulle ha röstat rumpan av mig på din LO om jag hade varit med för det var sååå vacker!

Kraaam!