onsdag 26 november 2008

Det där med snö....

Om det är ngt jag inte gillar så är det snö. Jovisst, det är vackert att se på....det blir ljusare ut - men jag gillar inte att gå i det, jag gillar inte kylan och jag avskyr att man blir kall och blöt. Jag vet att jag får många mot mig när jag säger så, men just snö gillar jag inte.

Är gärna inomhus och kollar på snön, men även där är det kallt under den här årstiden och det blir att sova i långärmad pyjamas, sockar, tre täcken och ev en fliecefilt ovanpå.

Nog klagat! Jag har skapat en del under tiden det snöat.Här kommer en LO som jag gjorde i somras och som jag ännu inte visat. Jag liftade en LO i "Scrapbooking mm" och skickade in den - men den blev inte publicerad...så här är den:

Jag älskar dessa bilder som är tagna är vi sitter och väntar på pendeltåget när vi varit på Liseberg en hel dag. Alla är helt slut och Louise sitter i sin egen lilla värld och är inte medveten att jag tar dessa bilder - utom det sista.

Ha det!
//Y

2 kommentarer:

Malin sa...

Underbara kort och jättefin LO vännen!! Shoppen är klaaar! Men frågan är ju hur fasen jag knyter den till domännamnet...Daniel svarar inte i telefonen och ingen vet hur man gör...jag blir galen!!

Kram!

Anonym sa...

Hallojsan

Som vanligt sprider du en massa inspiration....Du är kanoon...

må gott & kram

mian