torsdag 6 november 2008

Snart helg!!!

Nu när klockan nästan är 00:00 är det inte många timmar till helg - och jag längtar...för jag är ledig, och det hör inte till vardagen i mitt yrke. Vi jobbar dygnet runt året runt *toentifårsevven* som de säger overthere - och då händer det att man får jobba helg, natt och julafton. Vilken i år tillfaller mig :/ Inge vidare men det är bara att gilla läget.

På söndag ska jag ha Lena och hennes dotter här. De vill lära sig att göra julkort. Jag ska köpa material (lite allt möjligt de kan tänkas behöva till ett gäng kort) Ska bli superkul.

Materialet förresten tänkte jag köpa på symässan i Kista på lördag. Min käre Bertil ska köra mig och Ulrica dit och själv slå ihjäl ngra timmar på diverse elektronikföretag och gallerior medans vi omvandlar lite pengar till papper och stämplar. Han är en fantastiskt generös och omtänksam person och har precis alla de egenskaper jag har letat efter. Tack för att du finns hjärtat!!!

Har gjort ett flaskkort med vackra Maribel


och ett scrappat kort


Ha en underbar helg vännerna - syns på söndag kväll....lägger ut våra alster från julkortmakarverkstan *puh vilket ord*
//Y

6 kommentarer:

The 80's Me sa...

Snyggt! Gillar verkligen upp lägget på kortet!

Anita/AniLi sa...

Ja men du, så läckert! Härlig stämpel och du har fått till en härlig känska på kortet!

Lisbet sa...

URSNYGGT - stämpeln är vacker

Annica H sa...

Åh så fint! Maribel är ju bara så underbar!...

rebecka/bleckvard sa...

Jätte snyggt flaskkort och kort! :D stilen på kortet är riktigt snygg!
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

Malin sa...

Å vilka snygga grejer!! Jag har ju blitt återförsäljare till stempelgledje nu så dom där stämplarna hamnar nog snart i min shop...bara den öppnas någon gång ;P

Kram!