söndag 16 november 2008

Resultatet av tjejernas skapande

Tjejerna, 11 och 13 år, har under två dagar suttit och gjort julkort och en överaskning var till sin far som fyller år senare i månaden (de kommer senare förstås =)

Det här är Noras bästa (enligt mig som enväldig domare=)


Och här kommer Agnes mästerverk:


Jag höll på att komma försent till jobbet idag p g a att det var svårt att sluta pyssla och tiden går ju så fruktansvärt fort när man håller på.

Eventuellt - jag säger eventuellt - ska jag åka ner till Västkusten och träffa bästa Marie i veckan. Det ska bli så fruktansvärt kul att få krama lite på henne igen och träffa hela familjen. Jag håller tummarna så fruktansvärt hårt - tumma lite ni oxå.

Louise har förresten fått inte mindre än två kusiner inom loppet av en månad. Marie fick en liten son nere i Luxemburg och Peter fick en tös igår. Grattis!!

God natt jord.
//Y

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh, så fina kort!! :-)

~ScrapKia~

Marie sa...

Jättefina kort av tjejerna!!! Jag håller tummarna så att de blir blå!!! Hoppas, hoppas att jag får krama på dig lite i veckan!!

KRAM

ulrica sa...

Vilka söta kort tjejerna skapat!! Jag håller alla tummar jag har för att det blir en dejt på västkusten.

Kram Ulrica

rebecka/bleckvard sa...

Åhh, jättefina kort ju ! :D tjejerna är jätte duktiga! :D
www.bleckvardsscrap.bloggagratis.se

Karolina/karehed sa...

Hälsa tjejerna att korten är jättefina!
Visst är det svårt att slita sig ibland. Man glömmer allt runt omkring när man skapar :0)

sandra sa...

Oj så fina! Det är alltid roligt att sitta ned med tjejerna en stund och scrappa:D Får med mig mina 3 töser ibland också, kul att dela samma intresse.

Kramisar Sandra

Malin sa...

UNdbara kort!! Vilka tjejer till att scrappa! Jag är stum av beundran =D
DUKTIGA TÖSER!!

Förresten jag vet att vi bor lååångt ifrån varandra men jag vill ändå bjuda upp dig till en julpysselkväll den 6e december=) Tänkte dra ihop 10-15 tjejer och scrappa rumpan av oss hela lördagen på Daniels kontor mitt i stan! Jag bjuder på julfika och julgodis och annat gott ;P Ska inte Bertil uppöver nåt? Eller några väninnor som är sugna? Jooo =)=)=)

Kram!!

Scraptroll sa...

verkligen fina kort de har gjort :-)